Residence Ancien Cadastre

Algemene informatie

Plaats : Begijnhofstraat, Roermond
Opdrachtgever : Lambriex Beheer B.V.
Projectomschrijving : 5 Grondgebonden stadswoningen, 18 appartementen en 16 parkeerplaatsen
Sector : Koop (vanaf € 95.000 K.K.)

REEDS 5 STADSWONINGEN EN 8 APPARTEMENTEN VERKOCHT!

Het bouwproject “Residence Ancien Cadastre” is een eigentijds plan met een historische ambiance gelegen in het bruisende centrum van Roermond.

Het plan bestaat in zijn totaliteit uit 5 royale grondgebonden stadswoningen, 18 appartementen en 16 parkeerplaatsen .

De stadswoningen en appartementen zijn gelegen aan de Begijnhofstraat in het prachtige rijksmonumentale gebouw waar voormalige belastingkantoor en het kadaster Roermond gevestigd waren. Het pand is daarbij gelegen op loopafstand van alle mogelijke voorzieningen zoals bijvoorbeeld winkelcentra, scholen, NS-Station, Theaterhotel enzovoorts.

Het pand kent van oudsher vele karakteristieke elementen zoals de prachtige façade, diverse klassieke ornamenten en vele elementen die overeenkomstig zijn met de bouwmethode volgens de neorenaissance. De klassieke elementen zullen in de bouw zo veel mogelijk behouden en in het zicht blijven.
De woningen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen door de diversiteit van het woningaanbod. Zo zijn er twee woningen in beide zijvleugels gesitueerd met grotendeels alle voorzieningen en vertrekken op de begane grond en diverse royale gezinswoningen met een zee van ruimte.
Voor elke doelgroep is er in het bouwproject “Residence Ancien Cadastre” een geschikte woning of appartement aanwezig. Het hoofdgebouw creëert een gesloten en veilig sfeer doordat nagenoeg alle voordeuren inpandig in het gebouw gelegen zijn en er twee centrale entrees in het gebouw gesitueerd zijn die bediend worden door middel van een intercomsysteem. Enkel alleen bewoners hebben toegang tot het hoofdgebouw. Het pand is tevens goed bereikbaar en rolstoelvriendelijk.

De woningen, voornamelijk verdeeld over drie woonlagen, zijn ieder uniek van elkaar en beschikken over een royale woonkamers , twee of drie ruimtelijke slaapkamers en een zee van ruimte op de zolderverdiepingen met de mogelijkheid voor een vierde of zelfs vijfde slaapkamer of studeerkamer alsmede een extra badkamer. De nadruk ligt op kwaliteit, functionaliteit en wooncomfort.

De appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen en ieder appartement heeft een eigen indeling. De appartementen zijn voorzien voorzien van een royale living en badkamer op de begane grond. Middels een een entresol (tussenverdieping) zijn één of meerdere slaapkamers op deze verdieping bereikbaar. Door de toepassing van deze entresol wordt optimaal en effectief gebruik gemaakt van de ruimte en het volume van het appartement. Afhankelijk van de ligging van de appartementen beschikken de appartementen over een tuin of dakterras.

De 5 stadswoningen worden aangebodend vanaf van € 199.000 K.K.

De 18 appartementen worden aangeboden vanaf van € 95.000 K.K.

Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig door het realiseren van 16 parkeerplaatsen op eigen terrein. De parkeerplaatsen worden aangeboden voor een koopprijs van € 15.000 V.O.N. per parkeerplaats.

Voor informatie over de beschikbaarheid en de verkoopprijzen van het project Residence Ancien Cadastre klik hier

Contactgegevens

Adres:
Swalmerstraat 61 6041 CW Roermond

T: 0475 60 08 36
F: 0475 60 07 04
E: info@lambriexbeheer.nl

Route